contact  |  franÇais  |    afdrukken

home  |  actualiteit  |  dossiers

Welkom

Deze website werd opgesteld in opdracht van FEVIA, de Federatie van de Voedingsindustrie in België. Als werkgeversorganisatie is zij de erkende woordvoerdster voor de sector en vertegenwoordigt zij de voedingsbedrijven die actief zijn op de Belgische markt. Zij werkt als een bruggenbouwer tussen de industriële en de maatschappelijke omgeving. In de uitbouw van deze relatie is de uitwisseling van informatie een essentieel element.

Objectieve informatie

Daarom is deze website gebouwd met als doel objectieve informatie te brengen over voedingsveiligheid en de relatie voeding en gezondheid. Op deze website zal je geen FEVIA-standpunten vinden. Daarvoor kan je terecht op de FEVIA-website.

Onze voeding komt tot stand dankzij de inspanningen van een reeks opeenvolgende productieschakels die beschreven staan op de website. Wij wensen u een leerrijk en aangenaam bezoek!

 

NIEUW !!

Dagelijkse voedingsrichtlijn (GDA)

Misschien hebt u wel eens de vermelding GDA teruggevonden op de verpakking van levensmiddelen? Vraagt u zich af wat dat eigenlijk zijn?

Klik hier

Vraag van de maand

Waar ontbijt jij?
Thuis

In de auto

Op het werk

Niet

Bekijk archief!

 

FEVIA is ervan overtuigd dat de voedselveiligheid, de kwaliteitszorg en de communicatie hierover dienen te gebeuren vanuit een globale ketenbenadering. In dit kader nodigt zij de andere partners van de keten uit om deze website samen verder uit te bouwen.